Two Layer Gram flour Rotli Recipe in Gujarati Language :
Ingredients :
Two Layer Gram flour Recipe :
Ingredients :
- Wheat flour - 225 ગ્રામ (ઘઉં નો લોટ)
 - Gram flour - 75 ગ્રામ (ચણાનો લોટ)
 - Salt - 1/2 ચમચી (મીઠું)
 - Caraway seeds - 1 ચમચી (ખાડેલો અજમો)
 - Turmeric - 1/2 ચમચી (હળદર)
 - Oil - 20 ગ્રામ (તેલ)
 
Two Layer Gram flour Recipe :
- બંને લોટ ભેગા કરી 1 ચમચી તેલનું મોઅણ લો.
 - તેમાં બાકીનો મસાલો નાખો પાણી થી લોટ બાંધો.
 - અડધો એક કલાક લોટને રહેવા દો ફરી પાછો મસળી લો.
 - પછી એક સાથે બે લૂવા લઇ બંને ઉપર તેલ લગાવી, અટામણ લઈને રોટલી વણીલો અને શેકીલો.
 - અને બંને પડ જુદા પાડીને, ઘી ચોપડી ગરમ પીરસો.
 
Recipe:
- Mix the Wheat and Gram flour and add 1 teaspoon of oil.
 - and add rest spices and make a dough with water.
 - Leave the dough in half an hour and mashed.
 - then take two small piece of dough and spread oil on it and sprinkle flour on it and make chapati type round and roast it.
 - and make two skin of this chapati and spread the (butter) ghee on it and spread.