kuler recipe

Kuler Recipe in Gujarati Language
(કુલેર)

Ingredients:
  • 100 ગ્રામ બાજરી નો લોટ (Pearl Millet flour / Bajri (Bajra)no lot)
  • 50 ગ્રામ - ઘી (Ghee)
  • 50 ગ્રામ - ગોળ (Jaggery)
kuler recipe in gujarati language
Kuler - Bajri na Lot na Ladoo

Kuler Ladoo Recipe:
  • સૌ પ્રથમ બાજરીના લોટ ને એક તપેલીમાં કાઢી લો.
  • તેમાં સીધો જીણો સમારેલો ગોળ અને ઘી ઉમેરી, બધું મિશ્રણ હાથથી મસળી ગોળ લાડવો વાળવો.
Kuler Recipe in English:
  • Take Perl Millet flour in a one bowl.
  • Add the Crumbed jaggery and Ghee into the Millet Flour Bowl.
  • Mix the whole mixture well
  • Prepare the Medium Size Round Balls from this mixture.    
This Kuler Recipe is Special Importance and Can be Prepared for Festival of Nag Panchami & Shitala Satam.